Arany Angol Nyelviskola
Vásárhely Nyelviskolája  

Új Hírek

Angol és német nyelvtanfolyamok 

Szentesen, Mártélyon, Mindszenten, Szegváron és Makón is.

Kihelyezett képzéseinkről érdeklődjön nyelviskolánkban a 70/772-49-50 -es számon!

Kapcsolat

Hódmezővásárhely

Arany János u. 3

Telefon: (62) 233-703

Mobil: (70) 772-49-50

E-mail: aranyangol.hu@gmail.com

Rólunk írták

Nagyon jó kis csapat jött itt  létre,  végre van Vásárhelyen minőségi nyelvoktatás!!

Réka

Gyakori kérdések

Milyen nyelven érdemes tanulni? - Természetesen bármilyen nyelvet érdemes tanulni, de talán az angol a legelterjedtebb nyelv a világon. Alaszkától Ausztráliáig aki egy kicsit is beszél angolul, egészen biztosan meg tudja magát értetni.

Mennyi időbe telik eljutni a nyelvvizsgáig? -  Ez mindig a szintfelmérő teszt eredményétől illetve a tanfolyam intenzitásától függ. Általában egy szintről a következőre eljutni körülbelül 120 óra szükséges.

Melyek az államilag elismert nyelvvizsgák? -Viszonylag sok államilag elismert nyelvvizsga rendszer létezik Magyarországon, a legnépszerűbbek a Telc az Origo és az ECL. Mindhárom vizsgát Szegeden vagy Hódmezővásárhelyen le lehet tenni.

Külföldön is elfogadják a nyelvvizsgát? - Vannak olyan Magyarországon is letehető vizsgák, melyeket külföldön is elfogadnak. Akkreditált vizsgák közül jelenleg a TELC az ECL és a Cambridge-i vizsgák nemzetköziek.

Miért nem tudok angolul beszélni, miközben több nyelvtanfolyamon is résztvettem? - Nem mindegy, milyen nyelvtanfolyamot választ. Vannak nyelviskolák, ahol nagyobb hangsúlyt fektetnek a nyelvtani ismeretekre, mint a kommunikációra. Mindamellett az sem mindegy, hány fős csoportban tanulta korábban a nyelvet. Az Arany Angol Nyelviskolában maximum nyolc fős csoportokban garantálni tudjuk, hogy az egyéb készségek mellett a legnagyobb hangsúlyt a kommunikációra helyezzük és az alacsony létszám miatt ezt  minden órán gyakorolhatják.

Milyen könyvből tanítanak? - Kurzuskönyvként leggyakrabban a New English File sorozat tankönyveit használjuk, mivel ezek a könyvek nagy hangsúlyt fektetnek a kommunikációra. Vizsgafelkészítő tanfolyamokon mindig az adott nyelvvizsgára felkészítő tankönyvet használjuk.

Van részletfizetés? - Igen, minden 30 óránál hoszabb tanfolyam esetén van lehetőség részletfizetésre, mely kamatmentes.

Hol lesznek az órák? - Óráink nagy része a hódmezővásárhelyi Arany János u. 3 szám alatti nyelviskolában vannak, ahol kiválóan felszerelt, korszerű tantermekben folyik az oktatás. Igény szerint bármilyen kihelyezett helyszínen tudunk nyelvoktatást biztosítani.

Hol van az Arany János utca?Térkép itt >> , egyébként pedig a régi Tiszti Klubbal (Vívócentrum) szembeni utca.

Meddig tart a szintfelmérő teszt? - 30 perc, és ingyenes.

Miért jobb csoportban tanulni? - Tapasztalataink szerint a csoportban tanulók sokkal motiváltabbak, egymásnak is szeretnének bizonyítani. Egymás kérdéseiből, hibáiból is tanulnak. Középfokú nyelvvizsgára való felkészülésnél behozhatatlan előny a csoportos munka, mivel a Telc vizsgán - mely iskolánkban a legnépszerűbb - két vizsgázónak kell a feladatokat megbeszélni. A tanfolyam illetve a próbavizsgák során ezt kiválóan tudják gyakorolni.

Gallery

Copyright 2016 Arany Angol Nyelviskola